Miercuri, 19 ianuarie a.c., angajaţi ai Serviciului de Poliție Transporturi Prahova au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară în orașul Boldești-Scăieni și în comuna Colceag, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt și tănuire în formă continuată.
Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Prahova, descinderile au fost justificate de faptul că „persoanele bănuite de comiterea faptelor ar fi sustras în mod repetat, dintr-un depozit din municipiul Ploiești, mai multe bunuri, aceștia având calitatea de angajați ai unității respective.
În urma perchezițiilor au fost depistate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri ce provin din săvârșirea infracțiunilor, respectiv materiale de construcții, un boiler metalic, cât și o canapea. Prejudiciul cauzat în urma activității infracționale este de aproximativ 25.000 de lei”.
În urma probatoriului administrat, față de trei bărbați cu vârstele de 51, 55 şi, respectiv, 57 de ani, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca ieri să fie prezentați procurorilor prahoveni cu propunerea de luare a unei alte măsuri preventive.