Doi dintre sportivii secţiei de judo a CSM CFR CSŞ Ploieşti, Rareş Arsenie şi Vanessa Tolea, au participat, în weekend, la Turneul Internaţional de Juniori 2 – „U18” desfăşurat la Gyor (Ungaria).
Rareş Arsenie a obținut medalia de aur la categoria de greutate „90 kg”, după ce a trecut, pe rând, de Niklas Weitzbauer (Austria), Akos Horvath (Ungaria), Kenderesi Peter (Ungaria), în semifinală, şi de compatriotul nostru, Alexandru Sibişan, în finală.
Vanessa Tolea, care este vicecampioană europeană la „48 kg”, a participat de data aceasta la „52 kg” şi s-a clasat a V-a după următorul parcurs: victorie cu Volner Fanni (Ungaria), înfrângere în semifinală în faţa austriecei Carina Klaus-Sternwieser, apoi din nou înfrângere, în lupta pentru medalia de bronz, în faţa sportivei Mamira Luca (Ungaria).
La competiţia din Ungaria au participat 146 de sportivi din şase ţări: Austria, Elveţia, Slovacia, Suedia, Ungaria şi România. După turneu, sportivii prezenţi iau parte, tot la Gyor, la un stagiu internaţional de pregătire.
Sportivii de la CSM CFR CSŞ Ploieşti sunt pregătiţi de antrenorii Gheorghe Savu (coordonator) şi Mihai Trandafirescu.