Echipa de volei cadete a CSM Ploieşti a cedat şi primul meci susţinut în deplasare în acest sezon al Campionatului Naţional, Seria D. După înfrângerea din runda inaugurală, de pe teren propriu, cu CTF Mihai I, ploieştencele nu au reuşit să bifeze un succes nici la debutul din deplasare, în disputa cu CSŞ 2 Bucureşti, cedând în trei seturi.
Antrenorul Robert Tvardochlib a folosit în partida din Capitală următorul lot de jucătoare: Mihaela Leontescu, Bianca Ottu, Daria Codreanu, Ana-Maria Minescu, Cătălina Tudoroiu, Ranya Badea, Andreea Grigore, Teodora Popescu, Clara Burlacu şi Erica Iancu.
În celălalt meci al etapei, Dinamo a învins Lumina Wolfes Sport București, scor 3-0.
În etapa a III-a a Seriei D, CSM Ploieşti va juca duminică, 7 noiembrie, pe teren propriu, cu CS Dinamo Bucureşti.

Weekend cu turnee la junioare şi speranţe băieţi

La finalul acestei săptămâni, două echipe din cadrul secţiei de volei de la CSM Ploieşti vor evolua: cea de junioare şi cea de speranţe băieţi. Echipa de junioare, condusă tot de antrenorul Robert Tvardochlib, va juca duminică, 31 octombrie, începând cu ora 13.30, în Sala „Olimpia”, cu CSM Bucureşti, partida contând pentru etapa a III-a a Seriei C.
Echipa de speranţe băieţi va debuta în ediţia de campionat 2021-2022, la Bucureşti. Echipa pregătită de Adrian Moroianu a fost repartizată în Seria C, alături de CTF Mihai I Bucureşti, CSŞ Tulcea şi CSŞ-CS Arcada Galaţi. CTF Mihai I va organiza, sâmbătă şi duminică, cel dintâi turneu stagional, în care se joacă „fiecare cu fiecare”, cu două meciuri în prima zi.
Lotul pe care tehnicianul echipei ploieştene va miza în acest sezon este următorul: Octavian Nedelea, Patrick Mihai Rebej, Ştefan Iordache, Tudor Mihai Popescu, Luca Ion, Tudor Stoian, Mihai Jercălău, Marius Marin, Luca Grama, Iustin Sandu şi Andrei Iancu.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentINSTANTANEE din Prahova
Articolul următorFotbal Juvenil