Plecarea antrenorului Iulius Mărgărit de la CSO Plopeni, cu care a activat cu succes în Liga a III-a, la divizionara județeană Tricolorul Breaza se lasă cu adrese, litigii și controverse!
Astfel, cel puțin trei fotbaliști de la echipa de divizia C-Andrei Ciobanu, Bogdan Minea și Andrei Rusu- au semnat contracte cu Tricolorul Breaza și vor merge după antrenorul Iulius Mărgărit, profitând de faptul că nu aveau angajamente valabile înregistrate la Federația Română de Fotbal!
Totuși, CSO Plopeni a făcut o notificare către Asociația Județeană de Fotbal Prahova, ”în vederea” celor de la Breaza, prin care reclamă faptul că fotbaliștii respectivi au contracte și, implicit, să li se interzică ”trecerea” la Tricolorul! ”Adevărul” se pare că este doar … pe jumătate valabil, în sensul că acele convenții de activitate ale fotbaliștilor cu clubul din Plopeni există, dar nu au fost înregistrate decât la club și, implicit, nu sunt valabile, din punct de vedere regulamentar, astfel că Plopeniul nu poate ”bloca” demersul jucătorilor, de a merge după antrenor.

Butufei ar vrea să plece după Mărgărit, la Breaza, dar mai are un an de contract

Situația ar fi putut fi chiar mai… gravă, adică CSO să rămână, sub comanda lui Daniel Dumitrache – noul antrenor, fără mai mulți fotbaliști, dar unii dintre aceștia aveau acte valabile (contracte / convenții) și, implicit, trebuie să mai stea un sezon ”pe loc”. Este cazul lui Butufei, care mai este al Plopeniului încă un campionat!
Cert este că ”a înviat fotbalul” și din acest punct de vedere, al transferurilor, memoriilor, regulamentelor… Parcă am dus inclusiv „dorul” acestora, nu?

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentAnecdote
Articolul următorINSTANTANEE din Prahova