Luptătorul ploieştean Amansio Paraschiv revine în ring, în “ediţia de vară” a evenimentelor care propune acest gend e spectacol.
Astfel, în data de 24 iunie, cel supranumit “Vikingul” va reprezenta România în evenimentul GFC7, România Vs Olanda, unde îl va întâlni pe luptătorul olandey Chris Baya. Va fi o gală transmisă în direct pe PROX şi Fightbox, de la ora 20:00, care va opune luptători din ţara noastră şi luptători olandeyi, ţară care repreyintă maximul, în Europa, în luptele de K1. Apoi, Amansio va participa la a șasea ediție a OSS Fighters, care va avea loc pe data de 16 iulie, la Piațeta Cazino din stațiunea Mamaia! Cei mai buni luptători din România și din străinătate, printre care Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv, Cristian Ristea, se vor înfrunta intr-un fight card de excepție ce va conține 11 lupte incendiare printre care și un meci de arte marțiale mixte
Gala va fi transmisă in direct de DIGI Sport începând cu ora 20:00. Biletele pentru evenimentul de pe Litoral sunt disponibile cu prețul de 250 de lei locul la masa VIP și 60 de lei locul la scaune! Ambele variante includ testul rapid Covid 19 inclus in prețul biletului.