G. M.

Începând de astăzi, în această săptămână, Zalăul găzduiește competiția dotată cu Cupa României la box, pentru juniori (sportivi născuți în anii 2005 și 2006), masculin, la 13 categorii de greutate. Lupta juniorilor este prevăzută să dureze timp de trei runduri a câte două minute fiecare.
Antrenorul coordonator al secției de box a CSM Ploiești, Titi Tudor „Prosop”, va prezenta la competiție un număr de cinci pugiliști: Cosmin Bănică (categoria 50 de kilograme), frații Cristian și Ștefan Toader (ambii la categoria 60 de kilograme), Adrian Danciu (categoria 70 de kilograme) și Valentin Bîrzan (categoria 75 de kilograme). Astăzi, boxerii ploieșteni vor face vizita medicală și vor efectua proba cântarului. Tot astăzi va avea loc și ședința tehnică în care principalul punct este tragerea la sorți a tablourilor de concurs.
În ceea ce privește participarea la competiție, Federația Română de Box menține toate prevederile cuprinse în Ordinul comun al Ministerului Sănătății și Ministerului Tineretului și Sporturilor, conform căruia toți participanții și oficialii trebuie să aibă dovada unui test Covid-19 (PCR sau testul rapid) negativ. Despre prezența presei, anunț …ioc!