Ultimul meci al Petrolului în eșalonul secund din 2021 a produs ”efecte nebănuite” în tabăra adversă.
Chiar un fost petrolist, fundașul Pandurilor- Constantin Grecu, unul dintre căpitanii echipei gorjene din acest sezon, a fost anunțat de antrenorul Călin Cojocaru că nu mai intră în vederile sale pentru restul campionatului.
Jucătorul susține că antrenorul a făcut echipa astfel încât să piardă meciul de duminica trecută, când Petrolul a câștigat la pas la Târgu Jiu, scor 4-0, rezultat stabilit încă de la pauză. Constantin Grecu îl acuză pe antrenorul Călin Cojocaru: ”A făcut echipa strâmb, astfel încât să pierdem.”
”M-a scos pe mine țap istășitor după meciul cu Petrolul, pe motiv că nu măcăn în teren. Pai nu suntem la grădina zoologică, cu rațe, ca să măcănim. Mi-a zis că m-a pus căpitan cu Petrolul ca eu să țip pe teren. El nu își asumă nimic niciodată. El mai bine s-ar uita că a făcut echipa strâmb: pe mine m-a băgat fundaș central, pe Habet l-a băgat mijlocaș la închidere, deși el e ofensiv, iar fundaș dreapta pe cel care nu e fundaș dreapta. Mie mi se pare că a făcut echipa astfel încât să pierdem”, a spus Constantin Grecu la Radio Accent.
”Înainte de meciul cu Petrolul ne-a dat să facem «bucăți». Care antrenor mai face în ziua de azi bucăți, în săptămâna premergătoare meciului. Am făcut două reprize de 35 minute, pe tot terenul, cu trei zile înainte de meci. Normal că nu am avut prospețime la meci. S-a văzut și din tribună, pentru că toți eram în același ritm.
Totodată, nu e posibil ca la nici 48 de ore de la jocul cu Petrolul să faci amical cu Jiul Rovinari (n.r. – scor 1-1, amical despre care site-ul oficial al clubului n-a amintit absolut nimic) și să joci cu aceiași jucători. Nu e normal, mai ales că sâmbătă (n.n. astăzi) avem meci decisiv la Bacău”, sunt acuzațiile lui Grecu.
Născut la Craiova- în data de 8 iunie 1988- și descoperit de Școala de Fotbal „Gică Popescu” Craiova, Constantin Grecu e debutat la seniori la Pandurii, pentru care a jucat între 2008-2011, 2015-2016 și 2020-2021. A mai trecut pe la CSM Râmnicu Vâlcea, Universitatea Cluj, Petrolul, Dinamo, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și U Craiova 1948 SA. Are peste 100 de jocuri în Liga 1, unul la echipa națională de tineret și unu la cea de seniori!