V. S.

Un nou conflict în plină stradă, soldat cu rănirea prin înjunghiere a două persoane, a avut loc, la finalul săptămânii trecute, în municipiul Ploiești. Inițial, vineri seară, în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Poliției Ploiești au fost sesizați că pe strada Mărășești are loc un conflict între trei persoane, iar la fața locului au fost trimise mai multe echipaje de polițiști, luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale și jandarmi pentru aplanarea conflictului, stabilirea situației de fapt și măsuri de asigurare a ordinii publice.
Potrivit IPJ Prahova, în urma cercetărilor la fața locului, s-a dovedit că în altercație au fost implicați, de fapt, patru bărbați, pe fondul consumului de alcool. Unul dintre aceștia i-a atacat pe alți doi cu un cuțit, victimele fiind rănite la nivelul capului și al pieptului. Transportați la spital, cei doi bărbați au fost externați ulterior. Agresorul a fost depistat de polițiști, față de acesta fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.
În acest caz, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare.