Cu un start lansat luat în 2021, „lupii” au revenit în zona locurilor care duc în play-off și vor să-și consolideze poziția în meciul din etapa următoare, pe care îl vor susține mâine, pe terenul ultimei clasate, Pandurii Lignitul Tg. Jiu. Desigur, niciun meci nu e ușor, nici dinainte câștigat, dar una e să joci ”un derbi”, alta să mergi pe terenul ”lanternei roșii”. Iar punctele sunt cu atât mai importante cu cât runda viitoare Petrolul va sta (era programat duelul cu Turris), fără a mai putea acumula ceva în clasament, astfel că încă trei puncte ar securiza poziția de play-off, înaintea duelurilor decisive, din finalul sezonului regular.
După victoria cu Metaloglobus, Viorel Moldovan a avut la dispoziție aproape întreg efectivul, singurul absent fiind Marian Huja, fundașul central aflându-se într-un proces de recuperare după accidentarea suferită. La rândul său, Ștefan Bărboianu se pregătește, încă, separat, în vreme ce Sergiu Arnăutu, Saim Tudor și Bogdan Vlad au intrat în ritmul normal, fiind, astfel, apți pentru următoarele confruntări, dar puțin probabil că vor intra în ”calculi” pentru un loc de titular, la acest moment.
„Lupii” vor pleca astăzi către Târgu Jiu, partida cu Pandurii fiind programată să se desfășoare o zi mai târziu, de la ora 13.45. Apoi, miercuri, de la ora 20.30, petroliștii vor forța calificarea în semifinalele Cupei României, în meciul pe care îl vor disputa, pe „Ilie Oană”, cu Astra Giurgiu, urmând ca, în weekend-ul următor, să aibă liber, ca urmare a retragerii din campionat a celor de la Turris-Oltul Tr. Măgurele.