La o zi după ce divizionara secundă Gloria ”plângea” din cauza unei decizii de retragere a echipei, luată din Primăria Buzău, s-a revenit asupra deciziei de ”abandonare” a întrecerii.
Potrivit Liga2.ro, SCM Gloria Buzău și-a rechemat astăzi jucătorii la stadion, iar antrenorul Ilie Stan le-a dat marea veste: s-a revenit asupra deciziei de retragere din Liga 2, iar echipa va pleca în cantonament la Sărata Monteoru.
Ilie Stan susține că SCM Gloria Buzău a decis să nu le dea drumul încă jucătorilor, să devină liberi de contract, și că se așteaptă vești noi privind situația echipei.
După 15 etape desfășurate în actuala ediție de Liga 2, SCM Gloria Buzău ocupă locul 10 în clasament, cu 21 de puncte acumulate în 14 meciuri, fiind la egalitate cu Petrolul (locul 9, 14 meciuri) și CS Mioveni (locul 11, cu 15 meciuri).
Ploieșteanul

Marinescu, pus pe liber de Mioveni!

Tot în Liga 2, Laurențiu Marinescu (foto) – fostul căpitan al Petrolului- a primit vestea că este ”pus pe liber” de echipa cu care semnase în vară – CS Mioveni, club unde a evoluat foarte puțin, fiind mai mult timp accidentat.
Jucătorul de 36 de ani nu mai face parte din planurile antrenorului Alexandru Pelici și, dacă nu vrea să agațe ghetele în cui, trebuie să găsească rapid o soluție pentru a continua la alt club.