F. T.

Poliția prahoveană îl cercetează, în prezent, pe un bărbat, șofer al unui autocamion, care, în seara zilei de 21 octombrie a.c., ar fi furat motorină în zona Parcului Industrial Ploiești.
Acesta a fost surprins de către angajați ai Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Prahova, reprezentanții instituției precizând, într-un comunicat, împrejurările în care acesta a fost prins în flagrant.
„În seara zilei de 21.10.2020, în jurul orei 21:30, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a surprins în flagrant în zona Parcului Industrial Ploiești o persoană de sex bărbătesc, care sustrăgea dintr-un autocamion produs petrolier cu miros și aspect de motorină, în trei recipienți din plastic (doi a câte 20 de litri fiecare și un altul cu o capacitate de 25 de litri). În cauză au fost întocmite acte de sesizare (a poliției – n. n) pentru comiterea infracțiunii de furt, în conformitate cu prevederile articolului 228, Cod Penal. Bunurile folosite și rezultate din săvârșirea infracțiunii au fost predate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor”.