Ședința de analiză a sezonului 2019-2020 la Petrolul a avut multe ”de lămurit”, situația băncii tehnice fiind unul dintre capitolele ”urgent” de rezolvat.
Până să aflăm numele noului antrenor, unde sunt vehiculate, cu diverse ”procente”, ca șanse de ”înscăunare”, tehnicieni precum Viorel Moldovan, Liviu Ciubotariu, Mihai Teja și chiar Edward Iordănescu (acesta urma să dea un răspuns aseară) și chiar cel al lui Cosmin Contra (propunerea suporterilor, desigur, cu șanse mici de reușită, în condițiile în care este greu de crezut că fostul antrenor al Naționalei va accepta să ”coboare” în eșalonul secund), modificările au apărut în structura de conducere a clubului!

Viorel Moldovan este obişnuit cu arena  "Ilie Oană", unde  a jucat cu Chindia
Viorel Moldovan este obişnuit cu arena „Ilie Oană”, unde a jucat cu Chindia

Astfel, odată ”închis” mandatul lui Marius Stan, s-a oficializat numirea lui Costel Lazăr ca președinte, funcție care fusese ”blocată” în retur, Stan având și un litigiu cu clubul ploieștean, câștigat la Camera de Soluționare a Litigiilor a FRF.
O mutare importantă a fost făcută la nivelul funcției de vicepreședinte, unde, după o perioadă în care Octavian Grigore a fost cel care a ocupat acest scaun, acum, a intrat în scenă Mihai Dogaru! De altfel, Dogaru chiar ”făcuse ședință”, săptămâna trecută, înainte de meciul de la Mioveni, anunțându-și într-un fel numirea. Fost arbitru de Liga a III-a și jucător de fotbal (a activat o bună perioadă la Conpet), Dogaru este director în Veolia Ploiești, partenerul finanțator al clubului.
Rămâne să aflăm, foarte curând, numele antrenorului! Nu va dura mult…