George Marin

Ieri, la ceas de seară, chiar înainte de primul antrenament în vederea sezonului 2020- 2021, Petrolul şi-a prezentat, într-o conferinţă de presă, noul antrenor – Viorel Moldovan. Anunţat, oficial, de duminică, tehnicianul care a stat ultima oară pe banca echipei Chindia Târgovişte i-a avut alături pe „mascaţii” Costel Lazăr şi Mihai Dogaru, noul preşedinte, respectiv „vice” al clubului, care au … respectat protocoalele impuse şi s-au „eliberat” doar la declaraţii!
Al treilea sezon de eşalon secund, la rând, în actuala formulă organizatorică, pentru „lupii galbeni” are coordonate noi, după Grozavu, Grigore, „praf magic” Cornăţeanu, Mulţescu, Stoican, Enache, venind „la rând” un alt nume important în fotbalul românesc, ca jucător, în primul rând – Viorel Moldovan. „Sunt onorat şi bucuros în acelaşi timp, pentru că am ajuns la un club de tradiţie, cu o istorie bogată în spate. Le mulţumesc celor implicaţi în sosirea mea aici, celor care mi-au trimis mesaje de susţinere. Sunt aici cu un singur scop, clar şi precis, de a promova echipa în Liga I. Căutam şi eu o nouă provocare, un club care să mă motiveze şi să mă stârnească, după experienţa de la Chindia Târgovişte. Pot spune că mi-am găsit haita, iar haita şi-a găsit masculul alpha. Ştiu ce pretenţii sunt aici, dar, deocamdată, despre echipă, despre lot, nu pot spune nimic, voi analiza ce am la dispoziţie, vom vedea ce mai aveam nevoie. Ştiu că voi avea susţinere, aştept suporteri alături de echipă, pentru că şi ei fac parte din farmecul Petrolului” – a spus „Moldogol” la prima sa apariţie publică la clubul ploieştean.

moldovan-conferinta-2Costel Lazăr: „Regret că nu am realizat obiectivul propus – promovarea, sezonul recent încheiat, din cauza unei gestionări necorespunzătoare a situaţiilor, dar sunt optimist că vom continua şi avem toate condiţiile asigurate, de către partenerul finanţator. Cred că suntem printre echipele îndreptăţite să aspirăm la promovare şi suntem siguri că vom îndeplini ce ne-am propus”.
Mihai Dogaru: „În primul rând, vreau să vă spun că suntem în faţa unei noi provocări, o provocare pe care o abordăm cu o şi mai mare încredere, dintr-un motiv foarte simplu, pentru că alături de noi se află acum Viorel Moldovan, omul care a dovedit, deja, de două opri, că poate să ne ajute să ducem la capăt obiectivul promovării”.