Petrolul – Rapid, sau „Primvs Derby”, așa cum și-a câștigat locul în istoria fotbalului românesc, se va juca sâmbătă, 11 iulie, de la ora 20.00, din păcate fără spectatori! Asta, desigur, dacă problemele apărute ieri, legate de coronavirus, nu vor stopa competiția, pentru Petrolul sau, pentru celelalte competitoare.
Clubul ploieștean a anunțat ieri că va pune în vânzare tichete virtuale. ”Ne va lipsi freamătul tribunei, ne va lipsi și duelul spectaculos al galeriilor, dar, chiar și așa, suntem convinși că vom avea, ca de fiecare dată, susținerea suporterilor noștri și de dincolo de tribunele arenei „Ilie Oană. Și pentru că vă știm aproape, vă invităm să vă cumpărați bilete virtuale pentru partida ce se va desfășura în etapa a doua din play-off-ul Ligii 2 Casa Pariurilor.
Tichetele vor costa 6 lei și vor putea fi procurate online, accesând siteul www.entertix.ro. De asemenea, pentru colecționari va fi disponibil un număr limitat de bilete în format tipărit, aceste tichete urmând să fie disponibile la magazinul oficial al clubului nostru (stadionul „Ilie Oană”, str. Vlahuță).
Te așteptăm, așadar, să-ți cumperi biletul de colecție și să fii alături de noi în lupta pentru promovare, ocupând un loc, fie el și virtual, în templul fotbalului ploieștean!” – este comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului.