F. T.

O patrulă de siguranţă publică din Buşteni l-a tras pe dreapta, sâmbătă, în jurul orei 20,30, pe un conducător auto, solicitându-i „actele la control”. În urma verificărilor, a reieşit că şoferul, în vârstă de 34 de ani, are dreptul de a conduce suspendat. „În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia dreptul de a conduce i-a fost suspendat” (comunicat IPJ Prahova).
Dar, asta nu e tot, fiindcă, „în jurul orelor 23:40, același bărbat a fost depistat din nou conducând autoturismul pe raza localității. Bărbatului i-a fost întocmit un nou dosar penal, tot pentru comiterea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia dreptul de a conduce i-a fost suspendat”, după cum se menţionează în acelaşi comunicat de presă al poliţiei prahovene.
Şi, cum s-au cam înmulţit şoferii care o iau razna pe şosele din judeţ, într-un număr viitor al ziarului vom aminti şi alte cazuri de conducători auto mai mult sau mai puţin…”luaţi cu capul”.