Echipa de baschet fete U14 a CSM Ploieşti a început anul cu stil, reuşind să obţină două victorii în primul turneu din 2020, organizat în Sala Sporturilor din Blejoi. Dacă succesul din prima dispută, cu ACS Champions CSŞ Nr. 6 Bucureşti, a fost conform aşteptărilor, elevele antrenoarelor Loredana Munteanu şi Corina Savu impunându-se clar, scor 66-43, în schimb, extrem de importantă a fost victoria reuşită în faţa celor de la ACS Dan Dacian Bucureşti, scor 49-41, una dintre cele două formaţii pe care ploieştencele nu reuşiseră să le învingă în acest sezon. În cealaltă confruntare a turneului, ACS Dan Dacian Bucureşti a învins pe ACS Champions CSŞ Nr. 6 Bucureşti, scor 51-38. Astfel, după şase turnee disputate, CSM Ploieşti are un bilanţ de 9 victorii şi 3 înfrângeri.
Lotul folosit în cele două partide de CSM Ploieşti a fost următorul: Daria Iordăchescu, Karina Munteanu, Agnes Zane, Andreea Dumitru, Daria Tănase, Ines Vârlan, Olivia Sandu, Ioana Savu, Alexia Dedu, Alexia Apostolache, Sabina Chirilă, Natalia Bărăscu, Daria Trican şi Cristina Grigore.

CSU Ploieşti, înfrângere la debutul în faza semifinală la U18

Echipa masculină de baschet de la CSU Ploieşti a debutat, în Sala „Olimpia”, în faza semifinală a Campionatului Naţional la categoria U18, Grupa 1A, întâlnind formaţia LPS Focşani. Câştigători în cele zece meciuri disputate în faza preliminară, elevii antrenorului Sorin Hartman au început slab partida și s-au văzut nevoiți să alerge tot meciul după adversari şi nu au reuşit să refacă diferenţa, chiar dacă au avut câteva oportunităţi de a reveni în joc. În cele din urmă, oaspeţii, care au respectat mai bine planul de joc, s-au impus cu scorul de 80-68, producând prima înfrângere a echipei ploieştene. Cei mai buni marcatori ai prahovenilor au fost Neagu (29 de puncte) şi Iliescu (23p).
Următoarea partidă a „universitarilor” este programată duminică, de la ora 11:00, în deplasare, cu CSU Sibiu, formaţie care a pierdut, de asemenea, primul meci din faza semifinală, pe terenul celor de la CSŞ Nr. 4 Bucureşti, scor 54-56.