Astăzi, la Ploiești, pe stadionul “Ilie Oană”, se va disputa ultimul act al Cupei României, ediția 2018/2019, meciul dintre AFC Astra și FC Viitorul.
Cele două echipe care-și vor disputa trofeul se află în Ploiești, Astra fiind cantonată la Hotelul ”Best”, al fostului oficial petrolist Andi Crângu, iar Viitorul la ”Vigo”, unde, de obicei, efectuează pregătirea centralizată actuala divizionară secundă ploieșteană – Petrolul.
Printre cei care vor participa la meci, într-un moment special gândit de către organizator – Federația Română de Fotbal, se va afla și echipa națională a României de nevăzători, calificată la Campionatul European ce se va disputa anul acesta, în luna septembrie.
Tricolorii vor fi prezentați publicului ploieștean și apoi vor trăi din tribune pasiunea meciului, cu ajutorul unui comentator care le va descrie detaliat fazele de pe terenul de joc.
15 lei, cel mai ieftin bilet.
Tichetele de acces la finala Cupei României sunt diponibile la casele de bilete ale stadionului “Ilie Oană”, și astăzi, între orele 12:00 – 20:00. În deschiderea finalei mari, de la ora 16:00, tot pe stadionul “Ilie Oană” va avea loc finala Cupei României Elite U19, dintre CFR 1907 Cluj și FC Viitorul. Prețurile biletelor sunt de 15 lei la peluze și de 30 de lei la tribune. La VIP, prețul unui bilet este de 200 de lei.