La acest sfârşit de săptămână, programul acţiunilor care vor avea loc la Centrul Cultural din Buşteni este unul plin. Astfel, astăzi, la orele 18.00, va avea loc un recital de pian al Anei Maria Tudose, elevă a Colegiului de Artă „Carmen Sylva” din orașul Ploiești, clasa a XI-a, care va interpreta lucrări ale unor mari compozitori: Franz Liszt, Ludwig van Beethoven,Serghei Prokofiev,Johann Sebastian Bach.
Iar în aceeaşi zi, de la ora 19.00, ansamblul „Floricica” al Asociației Cultural-Educative „Zestrea Carpaților” din orașul Comarnic va prezenta spectacolul folcloric „Flori vii, de Florii”.
A doua zi, pe 21 aprilie, Asociația Klavier Art va fi prezentă, pe aceeaşi scenă a Centrului Cultural, cu recitalul „Armonii de primăvară”, susținut de tineri solişti studenți ai Universității Naționale de Muzică din București şi elevi ai Colegiului Național de Arte „Dinu Lipatti” din București. În program sunt lucrări de Bach,Beethoven, F.Burgmuller,M.Clementi,C. Czerny,A. Diabelli,J.B. Duvernoy,J. Haydn,L. Janacek,L. Schytte şi F. Say.