V. Stoica

La doi ani de la transformarea unei cazărmi în cămin de bătrâni, imobil aflat pe strada Cosminele din Ploiești, municipalitatea are de gând să mărească numărul locurilor destinate persoanelor care ar putea să fie cazate aici.
Primăria Ploiești a lansat procedura de achiziție directă a întocmirii unui studiu de fezabilitate pentru extinderea capacității acestui cămin de bătrâni care a fost amenajat pentru doar 24 de beneficiari, prin cele 12 camere a câte două paturi și băi individuale, cu spații de odihnă, cu spații de recreere și cabinete medicale.
Pentru că numărul solicitărilor a crescut în ultima perioadă, nu mai este posibilitatea cazării persoanelor care solicită acest lucru, din cauza capacității reduse. Astfel că, alături de clădirea existentă, se dorește extinderea construcției existente și să crească numărul de locuri de cazare cu încă 20 de camere a câte două locuri, toate dotate cu baie proprie, imobilul urmând să fie prevăzut și cu patru magazii pentru depozitare a lenjeriei curate, a celei murdare, pentru diferite materiale sanitare. În imobilul respectiv ar urma să fie prevăzută și o sală de mese pentru cele 40 de persoane vârstnice care ar fi cazate în clădirea care va fi construită.