Elevii care au absolvit clasa a VIII-a şi vor să îşi construiască o carieră în domeniul industriei textile se mai pot înscrie pentru un loc în clasa de învăţământ dual susţinută de Adient Trim Ploieşti, în cadrul Liceului Tehnologic Anghel Saligny, în perioada
31 august –3 septembrie 2018.
Tinerii implicaţi în acest program educaţional beneficiază de pregătire teoretică şi practică, învaţă o meserie şi au un loc de muncă asigurat în cadrul Adient Trim Ploieşti după finalizarea studiilor.
Lansată ca proiect pilot pentru anul şcolar 2018 – 2019, clasa are 20 de locuri susţinute de către această companie, cursurile urmând a se desfăşura în incinta Liceului Tehnologic Anghel Saligny din str. Mihai Bravu, nr.249, Ploieşti.
Clasa de învăţământ dual le oferă elevilor care se înscriu aici o experienţă educaţională completă, pregătire teoretică și de specialitate în școală, stagii de pregătire practică în cadrul companiei menționate, o bursă lunară de 400 de lei; un certificat de calificare profesională de confecţioner produse textile, dar și un loc de muncă asigurat, la momentul absolvirii învățământului profesional.
Adient Trim este o fabrică specializată în realizarea de tapiţerii auto Premium şi susţine învăţământul dual, astfel încât tinerii din judeţul Prahova să poată beneficia de oportunităţi profesionale pe termen lung.