Unul dintre cele mai importante criterii pe care ar trebui sa le luam in seama inainte de a ne inregistra la o casa de pariuri online este reprezentat de bogatia ofertei.

Este greu de crezut ca o casa online ce dispune de o oferta saraca va atrage multi clienti, mai ales daca acestia obisnuiesc sa parieze constant. Pentru cei care o fac ocazional si/sau pe selectiile principale ale unui eveniment (rezultat final, total goluri/puncte/seturi) nu ar trebui sa constituie o problema prea mare oferta saraca.

Netbet reprezinta solutia ideala pentru cei ce doresc sa aiba de unde alege

Din fericire, multe case de pariuri au o oferta decenta a pariurilor, insa cea mai buna si aici ne referim si la oferta live, nu doar la cea pre-live, este Netbet. Aici gasim 33 categorii, incluzand sporturile electronice (eSports) si pariurile speciale.

Oferta bogata Netbet nu se refera insa doar la numarul total de sporturi, ci si la numarul de optiuni pentru fiecare eveniment. Spre exemplu, meciurile de fotbal din ligile importante europene dispun de peste 100 optiuni de pariere, in vreme ce cele “de pe planul secund” beneficiaza si ele de aproximativ 100 variante de pariere. Un meci de tenis din turneele importante in circuitele ATP si WTA beneficiaza de minim 30 variante de pariere. Oferta live este la fel de bogata, daca nu chiar si mai bogata decat cea pre-live, aici referindu-ne atat la numarul de evenimente oferite intr-un anumit interval de timp, cat si la numarul de optiuni pentru fiecare eveniment.

Netbet este una dintre casele de top din Romania

Casa de pariuri Netbet se afla printre favoritele utilizatorilor din Romania si asta nu doar pentru oferta bogata pe care o prezinta, ci si pentru alte aspecte. Daca vreti sa aflati care sunt acestea va invitam sa accesati site-ul Intelbet. Aici veti gasi toate datele de care aveti nevoie pentru a va decide daca doriti sa va inregistrati la Netbet.

Pe Intelbet veti gasi recenzia Netbet, insa si a celorlalte case de pariuri, acestea continand informatii despre calitatea cotelor, dar si oferta live, respectiv cea pre-live.

Tot acolo veti descoperi si doua butoane, care va permit sa va expuneti opinia sau nemultumirea in legatura cu acea casa de pariuri. Astfel, daca doriti sa va spuneti parerea, o puteti face accesand butonul “Adauga un feedback”. In schimb, daca doriti doar sa cititi opiniile altor utilizatori despre acea casa este de ajuns sa scrollati in jos pe pagina.

La fel se intampla si in cazul in care vreti sa vedeti problemele pe care le-au intampinat utilizatorii Intelbet cu respectiva casa de pariuri. Daca sunteti dumneavoastea cel care intampinati o problema legata de contul vostru, spre exemplu, nu ezitati sa selectati butonul “Adauga o reclamatie” din pagina recenziei si sa specificati problema cu lux de amanunte. Administratorul Intelbet o va trimite apoi unui operator al acelei case, spre incercarea rezolvarii problemei.