F. T.

Ieri, importante forțe polițienești din cadrul IPJ Prahova erau angrenate în căutarea și prinderea unui bărbat care a evadat de Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Sapoca, din județul Buzău, în acest sens fiind instituite mai multe filtre pe DN 1 A ( zona Mizil), dar și pe alte drumuri pe unde, se bănuiește că ar fi fugit suspectul. De altfel, el a fost dat și în urmărire generală.
De la IPJ Buzău, reprezentanții instituției ne-au precizat că evadarea a fost anunțată de către conducerea unității medicale în ziua de marți, în jurul orelor 13, iar evadatul are 53 de ani. El și-ar fi omorât, în urmă cu aproximativ opt ani , mama, dar a fost condamnat să își execute pedeapsa într-un spital de psihiatrie, medicii stabilind că infracțiunea nu a fost comisă cu discernământ.
Surse judiciare ne-au mai precizat că în momentul în care a fugit din spital, bărbatul purta un fes de culoare neagră şi era îmbrăcat cu o bluză de trening de culoare verde, cu două dungi portocalii, şi pantaloni de culoare verde închis. Poliţiştii îi roagă pe cei care au informaţii despre evadat să sune de urgenţă la 112 ori să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.
Ieri, la ora 14, la mai bine de 24 de ore de la evadare, acesta nu fusese încă prins !