Fostul internaţional Miodrag Belodedici va continua colaborarea cu actualul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, căruia nu are nimic să-i reproşeze în legătură cu schimbarea sa din Comisia de Dezvoltare şi Asistenţă Tehnică a UEFA.
„Nu m-am simţit în niciun fel jignit de înlocuirea mea de la Comisia UEFA. Chiar declaram, recent, că m-am săturat de aşa ceva: de 6 ani mă tot duceam la diferite comisii şi nu mai aveam deloc timp, călătoream prea mult.
Dacă domnul preşedinte Burleanu mizează pe altcineva la comisia UEFA, foarte bine”, a declarat Miodrag Belodedici pentru site-ul FRF. Singurul fotbalist român cu două Cupe ale Campionilor Europeni în palmares (cu Steaua Bucureşti, respectiv Steaua Roşie Belgrad) a precizat totodată că a primit asigurări din partea lui Răzvan Burleanu în ceea ce priveşte continuarea activităţii sale în cadrul Federaţiei.
„Am vorbit cu Răzvan Burleanu şi i-am confirmat că îmi doresc să continui la Federaţie, aşa cum îşi doreşte şi dumnealui. Nu s-a pus niciodată problema să plec. Am primit şi asigurări că va conta pe mine. Rămân şi voi lucra la nivelul reprezentativelor de copii şi juniori, dar şi în programul Grassroots. Mai mult, voi colabora şi cu Aurel Ţicleanu pe partea de scouting”, a spus Miodrag Belodedici.