În așteptarea unui nou trofeu în acest sezon, Petrolul se bucură pentru moment de reușita personală a unuia dintre fotbaliștii săi de bază. În cadrul Galei Fotbalului Românesc, eveniment organizat de către Clubul Sportiv al Jurnaliștilor (CSJ) și Asociația Fotbaliștilor Români (AFR), marți seară, la Ambasad’or Events din Otopeni, Ovidiu Hoban a fost desemnat cel mai bun mijlocaș al anului 2013.

Jucătorul “lupilor”, care pe 27 decembrie va împlini vârsta de 31 de ani, a avut un an perfect din punct de vedere profesional. A câștigat Cupa României și a evoluat în Liga Europa cu Petrolul, iar prestațiile sale excelente i-au adus convocarea la naționala României, pentru care a bifat deja 6 selecții.

Mijlocașul Petrolului a fost preferatul jurnaliștilor sportivi și al antrenorilor români, devansându-i pe ceilalți doi nominalizați la această categorie: Alexandru Maxim (VfB Stuttgart) și Constantin Budescu (Astra Giurgiu).

”Este primul meu premiu personal și mă bucur că munca mi-a fost apreciată. Țin să mulțumesc familiei mele pentru susținere, colegilor, antrenorilor și conducerii clubului Petrolului, fără de care n-aș fi reușit să am un an atât de bun”, a declarat Hoban, după acordarea distincției.

fcpetrolul.ro