Într-una dintre zilele trecute, un vânzător de la un magazin din comuna Ceptura a sunat la poliţie, anunţând că o femeie umblă dezbrăcată prin localitate…
Oamenii legii sosiţi la faţa locului au constatat că este vorba despre o femeie în vârstă de 57 de ani, care a reclamat că ar fi fost violată şi, mai apoi, aruncată în stradă !
Din ancheta poliţiştilor a reieşit că victima ar fi fost imobilizată într-o locuinţă de către trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 23 de ani şi 45 de ani, pentru ca unul dintre ei să o violeze ! Ei au fost încurajaţi să comită fapta şi de o femeie, în vârstă de 50 de ani! Iar totul ar fi avut ca punct de plecare aburii alcoolului consumat.
“Prin constrângere, aceştia au forţat partea vătămată să întreţină raporturi sexuale, au lipsit în mod ilegal victima de libertate reţinând-o împotriva voinţei sale, după care au alungat-o în stradă, dezbrăcată complet, aducând astfel atingere bunelor moravuri, spre indignarea colectivităţii”, se precizează într-un comunicat de presă primit de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.
Poliţiştii judiciari i-au încătuşat pe cei patru suspecţi – toţi din Ceptura – în ziua de miercuri, 27 noiembrie 2013.
Tot în aceeaşi zi, indivizii au fost prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Mizil.
Procurorul de caz a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de cei patru indivizi, fiind totodată de acord cu propunerea poliţiştilor, respectiv aceea de arestare preventivă pentru 29 de zile. Suspecţii – bărbaţii şi individa de 50 de ani – au fost prezentaţi Judecătoriei Mizil, însă instanţa a respins propunerea de arestare preventivă.
Faţă de ei a fost luată, totuşi, măsura interzicerii de a nu părăsi localitatea până în data de 25 decembrie, inclusiv.
Incidentul nu a scăpat nici autorităţilor locale. Astfel, viceprimarul comunei Ceptura, Constantin Chioveanu, ne-a spus că evenimentul a stârnit efectiv un val de repulsie în rândul locuitorilor comunei, astfel de fapte nefiind caracteristice oamenilor care locuiesc în zonă. Edilul ne-a mai precizat că victima – femeia de 57 de ani – locuieşte fără forme legale în localitate, fiind venită din Ialomiţa. Totodată, ar fi şi o înveterată consumatoare de băuturi alcoolice…
Fl. TĂNĂSESCU

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTur perfect
Articolul următorFructul care te poate ucide