CS Paulesti – Conpet Ploiesti 0-4 (0-2)

Stadion: “Centrul Olimpic”, Izvorani. Au marcat: -/Huza (6, 51), Pripu (32), R. Catana (58).
CS Paulesti: Cojocaru – I. Ionita, Chejnoiu, Tanase, Toporan, Zapodeanu – B. Stoica, Neacsu, M. Mihai, Anghel – Cr. Vasile. Au mai evoluat: C. Buzila, Stroe, M. Constantin, M. Stoica, Arnautu, Postelnicu. Antrenor: Iulius Margarit.
Conpet: Bica – Musea, Badea, Francu, Manea – Lica, Pripu, G. Petre, Catana – Huza, Abba. Au mai jucat: Nedelcovici – Ticu, Herea, D. Gheorghe, C. Munteanu, Jipa, S. Petre, Tataru, Cocos. Antrenor: Florin Parvu
Arbitri: Marcel Marin – Cristi Damian si Roxana Banaseanu.

Aflate la final de cantonament, Conpet Ploiesti si CS Paulesti au disputat, sambata la pranz, un joc de verificare pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv Izvorani. Chiar daca jucatorii ambelor echipe erau obositi dupa lungile zile de pregatire fizica, ei au oferit un meci atractiv, cu multe ocazii de poarta si patru goluri. Desigur, echipa de esalon superior, in speta Conpetul, a avut prim planul in acest joc, revenindu-i, implicit, victoria. Elevii antrenorului Florin Parvu au marcat de patru ori in poarta lui Cojocaru, fara a primi vreun gol. Golgheterul la zi in Liga A Prahova, l-am numit aici pe Huza, a deschis seria golurilor in minutul 6, atunci cand a urmarit inteligent un balon sutat de Abba si a inscris in poarta goala. Reusita de 2-0 a venit dupa o actiune inceputa de Abba si finalizata de Pripu, amandoi jucatorii putand fi considerati drept un castig al ploiestenilor in pauza de iarna (32).
Dupa pauza, tot „transportatorii de titei prin conducte” au fost mai periculosi in fata portii si acelasi Huza a reusit dubla la capatul unei actiuni in care a dejucat pasul la offsaid al adversarilor si a marcat dupa ce a driblat portarul (51). Ultimul gol al intalnirii i-a apartinut lui R. Catana, care a marcat cu un sut in cros, in plasa laterala (58). Abia spre finalul disputei paulestenii si-au aratat „coltii”, mijlocasul ofensiv V. Anghel fiind aproape de golul de onoare (75). In secventele de final ale disputei, tehnicianul Florin Parvu a aruncat in lupta mai multi juniori, acordandu-le acestora sansa de a-si arata calitatile, cum va face, foarte probabil, si miercuri, in amicalul cu Vointa Ciorani.

A debutat Munteanu
Mijlocasul de banda stanga – Cosmin Munteanu, jucator trecut pe la Petrolul Teleajen, Chimia Brazi si Prahova Tomsani, in Liga a III-a, a ajuns la Conpet Ploiesti vineri, apoi sambata a debutat la noua sa echipa. Liber de contract in aceasta iarna, cand Fortuna i-a reziliat intelegerea, Munteanu poate sa intregeasca o campanie de achizitii destul de consistenta a echipei din Strejnic.
Marian DIMA