Dragi cititori,

acest spatiu de pagina va apartine. Aici isi vor gasi loc punctele dumneavoastra de vedere in legatura cu ceea ce va framanta, va nemultumeste, va ingrijoreaza, ati dori schimbat sau credeti ca merita apreciat.

Care sunt datele de contact ale Fondului de Protectie a Victimelor Strazii ?

,,Am auzit ca exista un fond de protectie a victimelor accidentelor rutiere, care te poate ajuta in cazul unui accident auto in care este implicat un autovehicul neasigurat. Ma puteti ajuta cu datele de contact ale acestuia ?’’
Matei Olimp
* * *
Domnule Olimp, Fondul de Protectie a Victimelor Strazii – Centrul de informare are urmatoarea adresa: O.P. 37 – C.P. 145, Bucuresti, telefon 021.300.18.86, 021.300.18.80, fax: 021.312.31.82 sau e-mail – andreia.botezTfpvs.ro, programul fiind de luni pana vineri intre orele 9.00 – 17.00. Pentru a obtine detalii de la FPVS trebuie in – mod obligatoriu – ca solicitarea dumneavoastra sa contina numarul de inmatriculare al vehiculului vinovat de producerea accidentului; alte informatii care sa permita identificarea statului in care autovehiculul vinovat are locul obisnuit de stationare, dupa caz, data si locul producerii accidentului si statutul de rezidenta al persoanei/persoanelor prejudiciate.
In masura in care informatiile solicitate sunt direct accesibile de catre Fond, acestea va vor fi furnizate de indata. In caz contrar, Fondul va va informa, in termen de 14 zile de la depunerea solicitarii, despre acest fapt si va incepe o investigatie ale carei rezultate vor fi comunicate de indata ce vor fi obtinute.