Primul meci din Antalya a adus si cel dintai succes pentru jucatorii lui Valeriu Rachita. Formatia ploiesteana s-a dovedit a fi mai buna decat prim-divizionara bulgara Slavia Sofia, impunandu-se, la capatul unui joc pe care l-a controlat, cu 1-0 (0-0). Victoria putea fi chiar mai clara, insa, mai ales in prima repriza, „galben-albastrii” au ratat cateva ocazii importante. Unicul gol al intalnirii a fost marcat de catre Victoras Catarama (56), acesta invingandu-l pe portarul advers cu un sut superb de la 12 metri, lateral dreapta.
Din pacate, Daniel Oprita a parasit terenul extrem de repede, dupa nici trei minute de joc, varful „lupilor” accidentandu-se dupa un contact cu goalkeeperul bulgar. Oprita a suferit o plaga traumatica deschisa in regiunea tibiotarsiana a piciorului drept si a avut nevoie de sapte puncte de sutura, pe care i le-a aplicat medicul Mircea Miu imediat dupa sosirea la hotel. Fotblistul va urma un tratament antibiotic complex, pentru a se evita riscul unei infectii, si va trebui sa ia o pauza de mai multe zile.
Au evoluat echipele:
Petrolul: Ramniceanu – Carja, Ljubinkovic (46 Plecanciuc), Paun (80 Cuciula), P. Stoica – Benga (80 Garleanu), Cr. Vlad (46 L. Mihai) – Garleanu (38 Catarama), Fl. Dumitru (76 Tudor), Buhusi (65 Barbu) – Oprita (3 C. Stoica, 53 Buhaescu, 83 Morosanu).
Slavia: Kunchev – Philipov, Sechkov, Genev, Diakov (19 Predou) – Dimitrov (23 Juninho), Peev, Mansharov, Iorukov (59 Georgiev) – Hristov, Bojov.
Petrolul va sustine urmatorul meci joi, in compania polonezilor de la Lechia Gdansk (primul esalon).

www.fcpetrolul.ro