Pentru echipa din Liga a III-a de fotbal Petrolistul Kaproni Boldesti pauza dintre tur si retur pare a fi mai degraba o perioada de exil a fotbalistilor care au facut parte din lotul formatiei prahovene in prima parte a campionatului. Dupa ce, inca de la finalul turului au plecat trei atacanti (Cristi Nica, Ovidiu Paraschiv si Decebal Nae), un mijlocas (Octavian Gheorghe) si un fundas (Emanuel Popa), acum a venit randul portarului titular- juniorul George Serban (in foto) – sa se desparta de echipa din Boldesti.
Serban, care va implini 16 ani pe 31 ianuarie, avea o clauza in contract care ii permitea sa plece de la Petrolistul Kaproni in orice perioada de transferari. El va fi cooptat in lotul formatiei Petrolul Ploiesti, devenind, astfel, cel mai tanar fotbalist al gruparii galben –albastre.
Mai mult, junior fiind, Serban, care a fost cooptat in lotul national al Romaniei la categoria lui de varsta, va avea sansa de a juca la Petrolul chiar alaturi de Daniel Chirita, patronul scolii de fotbal de la care provine.
Pentru Petrolistul Kaproni, insa, plecarea lui Serban reprezinta o grea lovitura, stiut fiind faptul ca la nivelul Ligii a III-a echipele trebuie sa foloseasca doi juniori in teren pe durata meciurilor. Iar Serban era om de baza la Kaproni, in ciuda faptului ca era junior.
Singurele certitudini in privinta jucatorilor nou veniti la Petrolistul Kaproni Boldesti sunt mijlocasii Mihai Ene (de la AFC Filipestii de Padure) si Alexandru Puchea (de la Petrolul Ploiesti). La formatia din Boldesti ar putea ajunge in aceasta iarna si un alt fotbalist pus pe liber de Petrolul: este vorba despre fundasul Emil Stanca.
Reunirea lotului celor de la Petrolistul Kaproni Boldesti este programata pentru data de 11 ianuarie, de la ora 10.30.
Pe 21 ianuarie echipa va intra intr-un cantonament montan de zece zile, fie la Predeal- la Hotelul Edelweiss- fie la Poiana Tapului- la Vila Mona.
Edi MOLDOVAN