Ministerul Turismului a hotarat sa formuleze plangere penala impotriva lui Ludovic Orban, presedintele Comisiei Parlamentare de Ancheta in cazul Elena Udrea, pentru calomnie si abuz in serviciu, se arata intr-un comunicat al ministerului.
“Dupa incheierea audierilor din data de 13 august ale Comisiei Parlamentare de Ancheta pentru Verificarea Sumelor Cheltuite de Ministerul Turismului pentru Actiuni de Promovare a Turismului si a Imaginii Romaniei, deputatul PNL Ludovic Orban a declarat, in calitate de presedinte al acestei Comisii, ca “toate cheltuielile de publicitate care au fost incheiate de minister nu au avut baza legala (…), incalcandu-se grav art. 4 din Legea Finantelor Publice si toate celelalte articole care reglementeaza modul in care pot fi cheltuiti banii publici”.
“Aceasta afirmatie este mincinoasa si calomnioasa, avand in vedere faptul ca toate cheltuielile Ministerului Turismului de promovare a turismului romanesc, inclusiv cele de publicitate, au avut la baza, asa cum, de altfel, a explicat Comisiei directorul economic si administrativ al ministerului, Alina Ioana Dinca, tocmai Legea Finantelor Publice, coroborata cu HG nr. 314/2009 privind aprobarea Programului anual de marketing si promovare si a Programului anual de dezvoltare a produselor turistice”, se arata in comunicatul Ministerului Turismului.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentLUMEA IN CARE TRAIM
Articolul următorEUROPAREREA MEA