Flacara violet continua sa faca valuri

Daca inainte era o extravaganta sa apelezi la parapsihologi sau bioenergeticieni acum lucrurile nu mai stau deloc asa. Metodele parapsihologice au fost un subiect tabu intotdeauna si asociat unei zone mistice in care au acces doar initiatii, insa totul a fost pus pe tapet in urma bataliilor de pe scena politica.
Cu siguranta de cand s-au cristalizat sistemele sociale, imparatii, regii, conducatorii, dictatorii, presedintii sistemelor mai libere, toti beneficiaza de o paleta mult mai larga de consiliere. Nici politicienii romani nu se dau in laturi de la metodele parapsihologice. “Sunt absolut convins ca in afara de Gigi Becali si, cred, de Corneliu Vadim Tudor, toti politicienii din Romania beneficiaza de acest tip de consultanta”, crede Oreste Teodorescu. Politicienii apeleaza fie la bioenergoterapeuti pentru vindecare, fie la oameni cu capacitati extrasensibile pentru a intelege anumite probleme si sunt de asemenea preocupati de protectie energetica. “Am observat cel putin doua, unii sunt foarte preocupati sa-si agreseze adversarul si altii sunt foarte preocupati sa-si apere clientul, eu cred ca in confruntarea finala dintre Mircea Geoana si Traian Basescu, Traian Basescu s-a aparat”, a afirmat Oreste.
Printre personalitatile despre care se spune ca ar fi apelat la astfel de metode se numara Barack Obama, François Mitterand sau J.F. Kennedy. “François Mitterrand – care era socialist, a avut consilierul lui psihic, asa ca sa va dau un exemplu. Barack Obama imediat dupa ce a castigat alegerile a fost si el trecut prin ciurul presei republicane acuzandu-l ca ar fi avut in stafful electoral un consilier in programare neurolingvistica”, a declarat Oreste.