Organizatia PSD din Busteni are, incepand de ieri, un sediu in centrul orasului. Acesta este un deziderat mai vechi al social-democratilor din localitate dupa ce, anul trecut, au fost evacuati din imobilul in care se instalasera, la doar cateva zile dupa tinerea primei sedinte. Potrivit presedintelui PSD Busteni, Leonard Butnariu (foto), adresa unde se vor reuni social-democratii de azi inainte este Bulevardul Libertatii, nr.114. „Acest sediu va fi un loc prin intermediul caruia vom incerca sa tinem un contact mai strans cu locuitorii Busteniului. Vom arata, si prin acest fel, ca PSD-ul exista in Busteni, este preocupat de ceea ce se intampla in oras si vrea sa participe la conducerea destinului urbei. Vom asigura permanenta la sediu. Cei patru consilieri locali ai nostri vor sta acolo, de dimineata pana seara, putandu-le expune oamenilor programul nostru si prezentandu-le candidatii PSD Busteni pentru alegerile din aceasta vara”, ne-a spus Butnariu.
Social-democratii din Sinaia si-au pus si ei motoarele in miscare. Saptamana aceasta, pesedistii sinaieni au stabilit echipa pentru campania electorala care sta sa inceapa. „Seful echipei de campanie este vicepresedintele Marian Zidaru, un om tanar si in forta, de la care eu, personal, astept foarte mult, deoarece, incepand de-acum incolo, vom avea o responsabilitate foarte mare. In acest moment, echipa de campanie este formata din 25 de oameni plus voluntari”, ne-a declarat presedintele PSD Sinaia, Ion Dilirici.
Potrivit acestuia, campania PSD-ului din Sinaia va fi una „pozitiva” si nu negativa: „In acest moment, inventariem toate problemele din oras. In functie de natura acestora, vom stabili si programul PSD pentru campania electorala. Am luat decizia de a face o campanie pozitiva. Desigur, acolo unde va fi cazul, vom sublinia lucrurile pe care noi consideram ca actuala administratie nu le-a facut bine. De asemenea, vom scoate in evidenta contrastele care apar in privinta abordarii anumitor domenii, intre noi si cei care au detinut puterea din 2004 si pana astazi. De pilda, in sanatate, unde actuala administratie sustine sistemul privat, iar noi sustinem sistemul public”.
(I.S.)