AVANCRONICI

TOATE PARTIDELE INCEP ASTAZI DE LA ORA 15.00, CU EXCEPTIA CELEI DE LA MANECIU CARE SE VA DISPUTA SAMBATA, DE LA ORA 11.00.
* CF PREDEAL – CONPET PLOIESTI
Cea mai bine clasata dintre echipele prahovene, Conpet Ploiesti, se deplaseaza la Predeal, acolo unde va da replica unei echipe dornice de un succes care sa o mentina in apropierea liderului.
Presedintele sectiei de fotbal de la Conpet, Silviu Crangasu, ne-a declarat: „Avem un singur gand, VICTORIA ! Tot lotul este valid, toate platile catre jucatori si antrenori sunt facute la zi, iar conditiile create de conducerea societatii sunt excelente. Este un motiv in plus sa reintram in cartile promovarii”.
Meciul de la Predeal a fost incredintat unei brigazi de arbitri compusa din Lucian Petcu din Bucuresti, Adrian Ion si Florin Miu, ambii din Pitesti.
Arbitru de rezerva: Flavius Burlea (Brasov).
Observator FRF: Alexandru Crisan (Bucuresti).
* AS CLINCENI – ASTRA PLOIESTI
In ciuda parcursului slab de pana acum, ex-divizionara B, Astra Ploiesti, pregatita de Vasile Cosarek, are sansa ca in partida de la Clinceni sa castige toate cele trei puncte puse in joc.
Un eventual succes ar duce echipa gazda, situata acum pe pozitia a 15-a in clasament, cu numai 7 puncte acumulate si un ingrijorator -8 la adevar, pe pozitia unei sigure… retrogradate ! Asta in vreme ce, pe Astra, acest balon de oxigen, venit la timp, ar readuce-o in importanta lupta pentru promovare.
Jocul a fost bine pregatit in aceasta saptamana pe arena din Cartierul „9 Mai”, antrenamentele efectuate dandu-i posibilitatea experimentatului tehnician astrist, Vasile Cosarek, sa aleaga un „11” bataios, capabil sa aduca puncte mari la Ploiesti.
Pentru corecta interpretare a legilor jocului a fost desemnata o echipa de arbitri din Capitala, cu Vasile Iarca, la centru, asistat, la cele doua tuse, de Marius Buburuz si Mihai Mustata.
Arbitru de rezerva: Emilian Adam (Ilfov).
Observator FRF: Alexandru Nicolae (Bucuresti).
* FC PETROLUL II PLOIESTI – FLACARA MORENI
Cele doua combatante sunt vecine de clasament, ploiestenii ocupand locul 13 cu 9 puncte acumulate, iar morenarii pe locul, 12, cu 11 puncte.
Avand in vedere ca ambele grupari sunt foarte aproape de zona retrogradarii, este imperios necesar ca macar una dintre ele sa iasa din „mlastina” si n-ar fi exclus sa asistam, chiar, la un succes al oaspetilor in oraselul situat la poalele Seciului, Boldesti.
Partida a fost incredintata spre a fi condusa unei, brigazi de arbitri avandu-l la centru pe Claudiu Tomoioaga (Ilfov), asistat la cele doua linii de Bogdan Diculoiu si Raluca Ceausu, ambii din Ramnicu Valcea.
Arbitru de rezerva: Ion Haralambie (Ploiesti).
Observator FRF: Nicolae Ionescu (Craiova).
* AVANTUL MANECIU – TRICOLORUL BREAZA
Prima disputa dintre cele doua echipe pe esichierul celui de-al treilea esalon fotbalistic al tarii coincide si cu un derbi al suferintei. Pentru ca, „asezata” pe ultimul loc din clasament, echipa „tapinarilor” din Maneciu mai poate spera la o miraculoasa iesire din zona nisipurilor miscatoare numai daca va castiga in fata brezenilor.
La ora confruntarii, echipa din Maneciu a adunat o zestre de numai 4 puncte, in vreme ce fotbalistii din Breaza au acumulat 8.
Pentru aceasta dificila confruntare a fost desemnat un trio de cavaleri ai fluierului compus din Septimiu Burtescu (Dambovita) – la centru, ajutat la tuse de Ciprian Iugulescu (Targoviste) si Valentin Mihalache (Darmanesti).
Arbitru de rezerva: Mihai Dogaru (Ploiesti).
Observator FRF: Constantin Bortea (Bucuresti).
Grupaj realizat de Nelu STEFANESCU

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentLA INCHIDEREA EDITIEI
Articolul următorAstazi,