Oamenii legii efectuează în prezent cercetări într-un dosar penal ce are ca obiect comiterea infracţiunii de furt calificat în formă continuată, persoana bănuită de comiterea faptei fiind un bărbat în vârstă de 25 de ani.
Concret, după cum se precizează într-o informare a IPJ Prahova, „poliţiştii din cadrul Postului Poiana Câmpina au fost sesizați de către un reprezentant al unei societăți comerciale despre faptul că au fost sustrase aproape 900 de baxuri de polistiren expandat din curtea unității.
În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit, la scurt timp, identificarea și depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei, aceasta fiind un tânăr în vârstă de 25 de ani, din comuna Poiana Câmpina.
Din primele verificări a reieșit faptul că bărbatul în cauză ar fi sustras, împreună cu un alt tânăr, din incinta societății comerciale, 896 de baxuri de polistiren, pe care le-au încărcat într-o autoutilitară și le-au transportat la domiciliul acestuia.
În total au fost efectuate 17 transporturi, iar la ultimul trans­port ar fi fost sustrași și paleții din lemn pe care se afla polistirenul (…)
În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată”.