Păstrând tradiția, și în acest an, Biblioteca Județeană ”Nicolae Iorga” Ploiești a pregătit o nouă ediție a activităților estivale care au rolul de a le oferi copiilor, aflați în vacanță, oportunitatea de a petrece într-un mod cât mai plăcut timpul liber, prin îmbinarea jocului cu dobândirea de noi informații, din diferite domenii.
Astfel, potrivit instituției, activitățile organizate sub genericul ”Atelierele de vară” se vor organiza din luna iulie a.c. și până la începutul lunii septembrie, înscrierea fiind realizată atât prin email, la adresa ludotecaprahova@yahoo.com, cât și prin telefon, la numărul 0244. 521. 900, fie direct la sediul bibliotecii, strada Erou Călin Cătălin nr. 1, la Palatul Culturii din Ploiești.
Conform programului deja anunțat, ”Atelierele verii”, care vor avea loc între orele 10.00-12.00, se vor organiza conform următorului program: luni- Digi Kids; marți- Științele naturii; miercuri- Engleză, Joi – Fun&Games, tot joi, așa cum v-am mai anunțat, fiind desfășurate și cursuri de șah. Toate activitățile din cadrul bibliotecii, la care se pot înscrie copiii cu vârste între 7 și 14 ani, sunt gratuite.