V. Stoica

Polițiștii prahoveni dau de tot felul de ciudați în trafic! Unul, băut fiind, s-a răsturnat cu mașina după ce a acroșat un alt autoturism parcat, altul s-a mutat de la volan, deși era singur în mașină, ca să nu-l prindă polițiștii fără permis!
Luni după-amiază, în jurul orei 16:45, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Boldești Scăeni au fost sesizați de către un bărbat despre producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale, produs pe strada Intrarea Pădurii din oraș,  în care un autoturism s-ar fi răsturnat. Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce se deplasa cu autoturismul personal pe strada Intrarea Pădurii, un bărbat în vârstă de 51 ani ar fi pierdut controlul direcției de deplasare acroșând un autoturism parcat pe partea carosabilă, ulterior răsturnându-se.
Cu ocazia testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, acesta a indicat valoarea de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge. În urma evenimentului rutier, bărbatul nu a suferit vătămări corporale, nefiind transportat la spital.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul  sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
Tot luni, în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Mizil,  în timp ce executau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe DC 73B, în afara localității Gura Vadului, au observat un autoturism al cărui conducător auto a frânat brusc, oprind pe partea carosabilă la vederea echipajului de poliție.
Cu ocazia deplasării polițiștilor la autoturismul în cauză a reieșit faptul că, singura persoană din autoturism, un tânăr în vârstă de 20 de ani, care se afla pe locul din dreapta s-a mutat de la volan la vederea echipajului de poliție. În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit faptul că tânărul din comuna Călugăreni figurează cu permisul de conducere cu restricții-suspendat. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.