Echipa din Măneciu, una dintre favorite la faza judeţeană a Cupei Satelor

S-a terminat înscrierea în faza judeţeană a Cupei Satelor, întrecere la care s-au înscris 8 echipe, reprezentând tot atâtea comune din judeţul nostru. Astfel, pentru locul întâi se vor duela tinerii sportivi din comunele Ariceştii Rahtivani, Bucov, Ciorani, Izvoarele, Măneciu (foto), Olteni, Târgşorul Vechi şi Valea Călugărească. Întâlnirea cu reprezentanţii echipelor este programată joi, 21 octombrie, de la ora 13.00, la sediul AJF Prahova, când se va stabili programul competiţional.
Au drept de joc în ”Cupa Satelor la Fotbal” ediția 2021 – 2022 jucătorii născuți în anul 2009 și mai tineri și jucătoare (fete) născute în anul 2007 și mai tinere. Identificarea jucătorilor se face pe baza carnetului de elev vizat la zi şi copii după certificatele de naştere atașate tabelului de înscriere vizat de primărie.
Un joc se dispută între două echipe compuse fiecare din 9 jucători, dintre care unul este portar. Durata unui joc este de 30 de minute (fără prelungiri), împărțit în două reprize egale a câte 15 minute, cu o pauză care nu va depăși 5 minute. Numărul înlocuirilor într-un joc este nelimitat.