Doi dintre handbaliştii de perspectivă ai CSM Ploieşti, Alexandru Ilie şi Diana Manole, au fost convocaţi la loturile naţionale de beach handball juniori ale României, pentru un stagiu de pregătire organizat, în această perioadă, în staţiunea Venus.
Jucător pe postul de extremă dreapta, Alexandru Ilie este junior 2, dar a evoluat în acest sezon inclusiv în Divizia A de handbal masculin, fiind pregătit de Ramona Ştefan la categoria lui de vârstă, respectiv de Leonard Cristescu şi Alexandru Roibu la echipa de seniori.
Diana Manole joacă pe postul de extremă stânga în handbalul clasic şi este una dintre principalele marcatoare a echipei de junioare 2 a clubului, pregătită de Robert Comendant. Ea a fost convocată la acţiunea de pe Litoral după ce a participat, în urmă cu o săptămână, alături de alte două colege de la CSM Ploiești, portarul Bianca Voicilă şi conducătoarea de joc Daria Grădişteanu, la un scurt stagiu de selecţie desfăşurat la Plopeni.
Lotul masculin al României este pregătit de actualul jucător al Potaissei Turda, Mihai Rohozneanu, iar cel feminin îl are drept tehnician pe antrenorul prim-divizionarei CS Activ Prahova Ploieşti, Florin Ciupitu.