Faza play-out a Ligii 2 va trece, în weekend, de prima jumătate, odată cu jocurile etapei cu numărul patru. Rundă în care FC Petrolul va evolua pe teren propriu, cu Gloria Buzău, partida urmând să se dispute astăzi, de la ora 12.30.
La o săptămână distanță de la eșecul cu Concordia Chiajna, „lupii” revin pe „Ilie Oană”, pentru penultima evoluție pe teren propriu din acest sezon. O stagiune ratată și din cauza mult prea multora puncte pierdute în jocurile de acasă, două dintre acestea chiar în fața adversarei de acum, Gloria Buzău. A fost 1-1 la finalul anului trecut, într-un meci care, avea să se vadă ulterior, a atârnat, și el, cât se poate de greu în ratarea obiectivului propus la începutul campionatului.
Cu o victorie, elevii lui Octavian Grigore și-ar consolida poziția din fruntea Grupei B, în vreme ce, pentru buzoieni, un rezultat pozitiv pe „Ilie Oană” ar echivala, practic, cu risipirea oricăror emoții în ceea ce privește retrogradarea directă și chiar a locului de baraj.
Din lotul petroliștilor va lipsi marcatorul de la acel 1-1 din toamnă, fundașul central Marian Huja fiind, în continuare, accidentat. Pe lista indisponibililor s-au mai adăugat, în această săptămână, portarul Georgi Kitanov și mijlocașul Silviu Pană, rămânând de văzut, astfel, pentru ce „11” va opta, în această confruntare, tehnicianul „galben-albaștrilor”.