A apărut cartea lui Lucian Avramescu, ”Confesiunile unui mut care a vorbit cândva”, Editura AMPress, 2020. Poetul, prozatorul și publicistul scrie un roman care este compus din jurnalul unei suferințe victorioase. Dialogul lui cu cititorii îi dă optimism și nu lasă creierul și nici talentul să-și piardă, pe lângă voce – fiindcă autorul a devenit mut -, darul scrisului. Sinceritatea este fără opreliști, filosofia lui de viață cheamă și restituie optimism. Nu este o carte despre suferință, ci despre puterea de a o ține departe.

 

Volumul, de aproape 500 de pagini, apărut la Tipografia Karta Grafic, cu o prefață a scriitoarei Katia Nanu și o copertă semnată de Claudiu Voicu (poza autorului de pe prima copertă e realizată de artistul fotograf Paul Buciuta) poate fi procurată prin comenzi la adresa de mail lucian.avramescu@yahoo.com, unde, cei care doresc își pot adăuga lângă adresă și numele pentru o dedicație.

Autorul mulțumește pentru sprijinul acordat în tipărirea cărții firmei Central Rezidențial Park S.A.

 

Editura AMPress poate primi și comenzi mai mari, pentru librării, dar exclude deocamdată lansările cu public în condiții de pandemie. Expedierea cărților se face prin poștă, cu plata ramburs. Prețul, cu tva inclus, este de 45 lei, la care se adaugă taxa percepută de poștă.