F. T.

Pot institui agenţii rutieri filtre peste filtre pe şosele, fiindcă atunci când este să se abată o nenorocire… Pe cine să mai dai vina?
Ieri dimineaţă, potrivit unui comunicat al IPJ Prahova, „un conducător auto în vârstă de 67 de ani, care circula pe strada Alba Iulia din Ploieşti, ajungând la intersecția cu DJ102, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani, care se îndrepta spre Păulești. În urma evenimentului, un pasager din autoturismul condus de bărbatul de 67 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”.
O adevărată tragedie a avut însă loc în seara zilei de marţi, când o femeie a murit!
„Din primele verificări a rezultat faptul că un bărbat în vârstă de 35 de ani, care se afla la volanul unui autoturism, în timp ce se deplasa pe DN1A, în afara localității Vălenii de Munte, din direcția Brașov către Ploiești, a acroșat o femeie în vârstă 69 de ani, care se angajase în traversarea părții carosabile prin loc nepermis. Din nefericire, cadrele medicale prezente la fața locului au constatat decesul femeii. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier și luarea măsurilor legale în consecință” (comunicat IPJ Prahova).