Pentru aplanarea conflictului, poliţia a folosit armamentul din dotare

F.T.

În urma unui scandal care a avut loc în seara zilei de duminică, la Tinosu – pentru aplanarea căruia un poliţist a folosit arma din dotare – , ” protagoniştii evenimentului” au fost amendaţi cu câte 1.000 de lei fiecare, au anunţat, ieri, într-un comunicat de presă, reprezentanţii IPJ Prahova.
„Niciuna dintre persoanele implicate nu a formulat plângere penală până în prezent, între acestea intervenind împăcarea, situația conflictuală rămânând, însă, în atenția polițiștilor”, mai precizează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.
Iată, pe scurt, şi ” filmul” incidentului care a avut loc în seara respectivă, prezentat tot de către poliţia prahoveană: „Duminică seară, în jurul orei 19.10, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Cocorăștii Colț au fost sesizați că în comuna Tinosu are loc un scandal între mai multe persoane.
La fața locului au fost direcționate mai multe patrule, dar și Serviciul pentru Acțiuni Speciale.
Întrucât persoanele implicate nu s-au supus somației verbale, unul dintre polițiștii aflați la fața locului a folosit armamentul din dotare, persoanele implicate supunându-se ulterior, fără victime.
Au fost identificate cele 9 persoane implicate (6 femei și 3 bărbați) și conduse la sediul poliției.
Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale în consecință”.
Împăcare, împăcare, amenzile ca … amenzile, dar, în prezent, oamenii legii efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunilor de încăierare, lovire şi alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice.