Două maşini – un autoturism şi o autoutiliară – s-au ciocnit, în noaptea noaptea de miercuri spre joi ( 30 septembrie/ 1 octombrie), la intersecţia DN 1 – E 60 cu DJ 720, în zona oraşului Băicoi.
Dinamica accidentului este explicată de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova astfel: “Din cercetările efectuate a reieșit faptul că pe DN1 – E60, la intersecţia cu DJ 720, în localitatea Băicoi, un tănăr în vârstă de 19 ani, care se deplasa la volanul unui autoturism pe direcția București către Brașov, ajungând la intersecția cu DJ 720 către Florești, ar fi efectuat un viraj la stânga fără a acorda prioritate unei autoutilitare condusă de un bărbat de 45 de ani care circula pe direcția Brașov-București.
accident-baicoiÎn urma evenimentului, tânărul de 19 ani și ceilalți pasageri din auto – respectiv un tânăr de 20 de ani, un altul de 18 ani și o minoră de 15 ani – au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.
La locul accidentului au ajuns şi două echipaje de descarcerare, un echipaj de stingere şi unul de prim ajutor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova. Echipajele de la descarcerare au intervenit pentru scoaterea dintre fiarele contorsionate a tinerei în vârstă de 15 ani.
foto: ISU Prahova