F.T.

În dimineaţa zilei de azi,  la nici 24 de ore de la comitetea unei  abominabile  crime,  magistraţii prahoveni au dispus  arestarea preventivă,  pentru 30 de zile,  a doi indivizi Boldeşti-Scăeni,  care ar fi omorât  un bărbat  în vârstă de 47 de ani.

Incidentul a avut loc duminică, 2 august a.c, când,  potrivit unui comunicat al  poliţiei prahovene, “în  urma unui apel  la Numărul  Unic  <<112>>, mai multe echipe de polițiști și jandarmi s-au deplasat  în  Boldești –  Scăeni,  unde au găsit  corpul neînsufleţit al unui  bărbat  în vârstă de  47  de ani, acesta  prezentând leziuni traumatice.  La locul tragediei  s-au deplasat, de asemenea,  şi un procuror criminalist din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, precum şi  un  medic legist care au efectuat cercetări, stabilind faptul că persoana decedată este victima unui omor.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că victima a fost chemată pentru a strânge fân la o adresă învecinată. Apoi, pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri legate de o capiță de fân, doi bărbați  (indivizii arestaţi –n.n.). l-ar fi  fost lovită  cu un obiect contondent și un obiect tăietor-înțepător în zona toracelui și abdomenului,  lovituri în urma cărora bărbatul a decedat. Cei doi bărbați au fost prinși de polițiști, procurorul dispunând reținerea acestora pentru 24 de ore, fiind prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă”.

Şi  au fost arestaţi,  aşa cum aminteam  mai sus…