F.T.

Am tot scris de ne-am săturat despre şoferi prinşi băuţi la volan pe şoselele din Prahova! De data aceasta, însă, avem un peisaj infracţional un pic mai diversificat. Respectiv, şofer tânăr, prins conducând nu doar sub influenţa alcoolului, dar şi a drogurilor.
Iată ce spune poliţia în acest sens: ” Miercuri, 22 iulie a.c., în jurul orei 07.45, oamenii legii din cadrul Secţiei Rurale Câmpina au oprit, pentru control, un autovehicul în comuna Şotrile.
Conducătorul autoturismului, un tânăr de 18 ani, emana halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat”.
Şi, de-ar fi fost numai atât… N-a fost, fiindcă poliţia prahoveană mai adaugă: „De asemenea, întrucât manifesta un comportament suspect, s-a procedat la testarea tânărului cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv”.
Tânărului i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunilor de ” conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului” şi „conducerea sub influenţa substanţelor psihoactive”.