Cum porțile stadioanelor vor rămâne închise pentru spectatori în perioada ce urmează, clubul UTA a anunțat că va crea o arenă virtuală, fără limită de locuri, pe care poate intra oricine, indiferent de unde se află fizic, conform sportarad.ro.
În acest sens, „oficialii” grupării fanion a Aradului sunt pe cale să încheie un parteneriat cu o firmă ce se va ocupa punerea în vânzare a biletelor virtuale. Cel mai probabil, un loc la meciul cu Petrolul, primul din cadrul play-offului ligii secunde pentru „Bătrâna Doamnă”, va putea fi achiziționat începând de luni sau marți, meciul UTA – Petrolul fiind programat pentru ziua de sâmbătă, 4 iulie, de la ora 17:00.
”Aceste tichete se pot achiziționa din orice colț al țării sau al globului. Prețul unitar este de 10 lei, biletele vor fi fiscalizate, iar în zilele ce urmează vom oferi toate detaliile privind achiziționarea lor”, a declarat, pentru Sport Arad, Alexandaru Meszar, părintele proiectului UTA.
În perioada imediat următoare după suspendarea campionatului, cluburi precum Petrolul, Rapid, ASU Poli sau ”U” Cluj, care au promovat meciuri virtuale de fotbal, au solicitat suporterilor lor să cumpere bilete virtuale la aceste jocuri, iar banii strânși au fost donați pentru ajutorarea spitalelor în perioada de început a pandemiei COVID-19.