Pentru Petrolul lui Costel Enache urmează momentul adevărului

Antrenorul Petrolului, Costel Enache, are două variante de lucru pentru viitorul apropiat, imediat ce Liga a II-a se îndreaptă spre deznodământul final.
Varianta 1 – în fericitul caz în care Petrolul va promova – obligă la întăriri în vederea abordării Ligii I! ”Discuțiile sunt deschise, doar că aici sunt lucruri care depind de actuala competiție. Nu vorbim de schimbări masive, probabil doi-trei jucători, pentru că numeric nu suntem foarte-foarte bine acum. În lot avem copii de 2002-2003, chiar vreo patru-cinci. E nevoie de puțină maturitate”, a spus Costel Enache la LookSport.
În cazul în care nu se va promova, foarte probabil, transferurile ”sonore” vor lipsi, clubul urmând să se … reașeze pentru un al treilea sezon în eșalonul secund. Cu sau fără Enache, cu restructurări de lot și cheltuieli, vedem la momentul respectiv…
Dacă se va promova, timpul de ”construcție” al unei noi echipe va fi foarte scurt, maximum 3 săptămâni în care vor trebui aduși jucătorii noi și pregătiți pentru sezonul viitor!