În următoarele zile vremea se va menține deosebit de rece, cu temperaturi minime de până la – 6 grade, dar începând de joi se va încălzi. Temperaturile vor crește din nou până la 16-17 grade, potrivit meteorologilor, potrivit prognozei pentru intervalul 23 martie – 5 aprilie publicată ieri de Administraţia Naţională de Meteorologie şi preluată de Agerpres.
În Muntenia, până în data de 26 martie, media temperaturilor maxime va fi de 4-6 grade, iar a celor minime de 1-3 grade, caracterizând o vreme rece pentru această perioadă. Apoi regimul termic va marca o creștere, astfel încât, în intervalul 27 martie – 5 aprilie vremea va deveni caldă și se vor înregistra valori medii regionale de 12-14 grade pentru maximele diurne și de aproximativ 6 grade pentru minimele nocturne. Probabilitate pentru precipitații va fi mai ridicată pe 23 și 24 martie și, din nou, în intervalul 27 – 29 martie.
La munte, până în data de 26 martie, media temperaturilor maxime va fi de 4-6 grade, iar a celor minime de 1-3 grade, caracterizând o vreme rece pentru această perioadă. Apoi regimul termic va marca o creștere, astfel încât, în intervalul 27 martie – 5 aprilie vremea va deveni caldă și se vor înregistra valori medii regionale de 12-14 grade pentru maximele diurne și de aproximativ 6 grade pentru minimele nocturne. Probabilitate pentru precipitații va fi mai ridicată pe 23 și 24 martie și, din nou, în intervalul 27 – 29 martie.