Petre Apostol

Echipa vicecampioană Conpet Petrolul Ploieşti a pornit cu dreptul în meciurile din 2020, câştigând partida disputată, în sala Clubului Sportiv Conpet, în compania celor de la Rapid Bucureşti, la reluarea campionatului de popice feminin. Formaţia condusă de Daniela Lăcătuşu a evoluat din postura de gazdă, ţinând cont că şi Rapid se pregăteşte şi concurează în aceeaşi sală ploieşteană, din cauza lipsei unei arene în Capitală.
Conpet Petrolul s-a impus cu scorul general de 6-2 (3073-2947 la popice doborâte), pentru echipa ploieşteană evoluând următoarele jucătoare: Florentina Naghi 535 popice doborâte (punct de echipă), Daniela Lăcătuşu 530 (punct de echipă), Alina Sanda 514 (punct de echipă), Elena Mihai 505, Amalia Voicea 517 (punct de echipă), Alice Vasile/Ana Costache 472.
De menţionat că la acest meci şi-a făcut debutul pentru Rapid Bucureşti sportiva prahoveană Luminiţa Dogaru, care s-a transferat la gruparea din Capitală din 2020.
Fostă componentă a echipei Conpet Petrolul, una dintre cele mai valoroase sportive din România, având în palmares titlul mondial la tandem mixt şi medalia de argint la individual clasic, Luminiţa Dogaru a realizat cea mai bună performanţă a grupării rapidiste, cu 519 popice doborâte, aducând şi unul dintre cele două puncte de echipă ale noii sale formaţii.