Atletul Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, Constantin Andonii (foto, primul din stânga), a făcut parte din ştafeta de 4×400 metri care a contribuit cu o medalie de bronz la bilanţul general de 12 medalii (5 de aur, două de argint şi 5 de bronz) realizat de România la Campionatele Balcanice indoor, rezervate seniorilor. Competiţia a avut loc sâmbătă, la Istanbul, în Turcia.
Sportivul antrenat de Augustin Iancu şi Robert Munteanu i-a avut colegi de ştafetă pe ploieşteanul de la CSM Bucureşti – Cristian Pîslaru, Robert Parge şi Vlad Dulcescu, iar timpul realizat de cei patru, 3:13.86 minute, i-a situat pe ultima treaptă a podiumului.
Din lotul României a făcut parte şi Rareş Toader, de la CSM Ploieşti, care a ocupat locul al patrulea în proba de aruncare a greutăţii, cu o performanţă de 19.60 metri. De menţionat că Rareş Toader a participat, în ziua următoare, şi la Cupa Istanbul, la care a încheiat, de asemenea, pe locul al patrulea, dar cu o performanţă mai bună, de 20.03 metri.
În competiţia de la Istanbul, România a ocupat primul loc în ierarhia pe naţiuni, fiind urmată de Ucraina (7 medalii: 5-1-1) şi de Turcia (16 medalii: 3-7-6).